אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,250
צפיות

קציצות דגים מתקתק. מומלץ טעים יאמי

המתכון של
קציצות דגים  מתקתק.  מומלץ טעים יאמי

דגי סלמון מערבבים עם נסיכת הנילוס / מבחר של דגים. מלווים ברוטב מתקתק חריף וטעים טעים את הקציצות אפשר לטגן בצורה גם שטוח וגם עגול את שניהם אוהבים

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו דגי סלמון מעורבב עם דגים אחרים
  • 8 שיני שום
  • חופן כוסברה קצוץ
  • חופן שמיר קצוץ
  • 2 בצלים קצוצים
  • פיטרוזיליה קצוצה
  • כף טמין יבש
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • 3 ביצים
  • 3/4 כף פלפלת חריפה
  • כורכום
  • כף טימין יבש
  • קימל
  • כמון
  • 1/2 כוס מי סודה
  • פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 1/2 כפית פלפלת מתוקה
  • המרכבים לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • מלח
  • כף פלפלת מתוקה
  • 8-6 שיני שום קצוץ
  • 1/4-1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 עגבניה טריה מחולקת ל-4
  • כף טימין יבש
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון את דגים ואת כל הירוקים ובצל במעבד מזון לא מחית. להוציא מהמעבד.


  • 2

    לערבב ולהוסיף שאר המרכיבים . להוסיף תבלינים פרורי לחם וביצים .


  • 3

    ליצור קציצות ולטגן .


  • 4

    הרוטב לדגים.


  • 5

    להזהיב בצל להוסיף טימין יבש. שאר המרכיבים ולבשל 1/4 שעה עם כוס מים מלח .


  • 6

    לסדר את הקציצות על הרוטב לבשל סמיך מי שאוהב יותר מימי גם בסדר .


  • 7

    לפזר מעל קימל וכמון 5 דקות אחרונות של בישול .


  • 8

    הערה.


  • 9

    אם מרגישים יבש בתערובת להוסיף 1/2 כוס מי סודה לשתיה .


  • 10

    פצצת טעם .


1

לטחון את דגים ואת כל הירוקים ובצל במעבד מזון לא מחית. להוציא מהמעבד.


2

לערבב ולהוסיף שאר המרכיבים . להוסיף תבלינים פרורי לחם וביצים .


3

ליצור קציצות ולטגן .


4

הרוטב לדגים.


5

להזהיב בצל להוסיף טימין יבש. שאר המרכיבים ולבשל 1/4 שעה עם כוס מים מלח .


6

לסדר את הקציצות על הרוטב לבשל סמיך מי שאוהב יותר מימי גם בסדר .


7

לפזר מעל קימל וכמון 5 דקות אחרונות של בישול .


8

הערה.


9

אם מרגישים יבש בתערובת להוסיף 1/2 כוס מי סודה לשתיה .


10

פצצת טעם .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים