לןגן

קציצות דגים מתקתק. מומלץ טעים יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 25/03/2017 | 20:39
קציצות דגים  מתקתק.  מומלץ טעים יאמי

תקציר המתכון: דגי סלמון מערבבים עם נסיכת הנילוס / מבחר של דגים. מלווים ברוטב מתקתק חריף וטעים טעים את הקציצות אפשר לטגן בצורה גם שטוח וגם עגול את שניהם אוהבים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון את דגים ואת כל הירוקים ובצל במעבד מזון לא מחית. להוציא מהמעבד

  2. לערבב ולהוסיף שאר המרכיבים . להוסיף תבלינים פרורי לחם וביצים

  3. ליצור קציצות ולטגן

  4. הרוטב לדגים

  5. להזהיב בצל להוסיף טימין יבש. שאר המרכיבים ולבשל 1/4 שעה עם כוס מים מלח

  6. לסדר את הקציצות על הרוטב לבשל סמיך מי שאוהב יותר מימי גם בסדר

  7. לפזר מעל קימל וכמון 5 דקות אחרונות של בישול

  8. הערה

  9. אם מרגישים יבש בתערובת להוסיף 1/2 כוס מי סודה לשתיה

  10. פצצת טעם