אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לסופגניות אפויות

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 200 גרם חמאה
  • 480 מ"ל מים
  • 2 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 300 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • כף תמצית וניל
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח בסיר מים, חמאה,סוכר ומלח..


  • 2

    כשמגיע לרתיחה לכבות את האש, ולהוסיף את הקמח, לערבב עד שהעיסה נהפכת לבצק אחיד. .


  • 3

    לקרר במשך 10 דקות (כדי שהביצים לא יתבשלו)..


  • 4

    להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבב היטב עד לבצק אחיד .


  • 5

    להעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנתר..


  • 6

    לטגן בשמן עמוק בסיר משני הצדדים..


  • 7

    להניח את הצ`ורוס על נייר סופג ולטבול אותו בתערובת של סוכר וקינמון..


  • 8

    מטבלים: .


  • 9

    סירופ שוקולד וסירופ מייפל..


  • 10

    ריבת חלב : 4 כפות ריבת חלב 4 כפות שמנת מתוקה..


  • 11

    שוקולד לבן: 4 כפות שוקולד לבן 4 כפות שמנת מתוקה..


  • 12

    שוקולד מריר: 4 כפות שמנת מתו2ה 4 כפות שוקולד מריר.


  • 13

    dinabd58@gmail.com.


1

להרתיח בסיר מים, חמאה,סוכר ומלח..


2

כשמגיע לרתיחה לכבות את האש, ולהוסיף את הקמח, לערבב עד שהעיסה נהפכת לבצק אחיד. .


3

לקרר במשך 10 דקות (כדי שהביצים לא יתבשלו)..


4

להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבב היטב עד לבצק אחיד .


5

להעביר את הבצק לשקית זילוף עם צנתר..


6

לטגן בשמן עמוק בסיר משני הצדדים..


7

להניח את הצ`ורוס על נייר סופג ולטבול אותו בתערובת של סוכר וקינמון..


8

מטבלים: .


9

סירופ שוקולד וסירופ מייפל..


10

ריבת חלב : 4 כפות ריבת חלב 4 כפות שמנת מתוקה..


11

שוקולד לבן: 4 כפות שוקולד לבן 4 כפות שמנת מתוקה..


12

שוקולד מריר: 4 כפות שמנת מתו2ה 4 כפות שוקולד מריר.


13

dinabd58@gmail.com.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים