מתכונים לסופגניות אפויות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כפית קליפה מגורדת מלימון
-
-
למילוי הסופגניה ריבה בטעם תות
-
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערה את המרכיבים היבשים ומערבבים בעזרת כף עד לאיחודם..
-
2
לאחר מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומתחילים ללוש בעזרת הידים עד לקבלת בצק רך ונעים..
-
3
לעטוף את הקערה בשקית ניילון ולהתפיח עד להכפלת הבצק.(בערך 40 דקות).
-
4
כשהבצק תפח ניתן לו בוקס להוריד את האויר..
-
5
ניצור כדורים בגודל פינג פונג.
-
6
יפים ונניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט..
-
7
נניח מגבת נקיה על הכדורים ונתפיח לעוד 50 דקות..
-
8
נכניס לתנור אפיה במצב אפיה שחומם מראש ל-180 מעלות ונאפה במשך 15-17 דקות עד שיזהיבו..
-
9
נצנן בטמפרטורת החדר.
-
10
נפדר מעל בנדיבות אבקת סוכר.
-
11
ונזריק באמצעות מזרק שמילינו בו ריבה בטעם תות..
-
12
באהבה רבה מרי שרעבי❤.
1
שמים בקערה את המרכיבים היבשים ומערבבים בעזרת כף עד לאיחודם..
2
לאחר מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומתחילים ללוש בעזרת הידים עד לקבלת בצק רך ונעים..
3
לעטוף את הקערה בשקית ניילון ולהתפיח עד להכפלת הבצק.(בערך 40 דקות).
4
כשהבצק תפח ניתן לו בוקס להוריד את האויר..
5
ניצור כדורים בגודל פינג פונג.
6
יפים ונניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט..
7
נניח מגבת נקיה על הכדורים ונתפיח לעוד 50 דקות..
8
נכניס לתנור אפיה במצב אפיה שחומם מראש ל-180 מעלות ונאפה במשך 15-17 דקות עד שיזהיבו..
9
נצנן בטמפרטורת החדר.
10
נפדר מעל בנדיבות אבקת סוכר.
11
ונזריק באמצעות מזרק שמילינו בו ריבה בטעם תות..
12
באהבה רבה מרי שרעבי❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים