לןגן

סופגניות אפויות

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 12/12/2017 | 06:22
סופגניות אפויות

תקציר המתכון: הבצק מתאים גם לאפויות וגם למטגונות בשמן אליפותתת

קטגוריה: סופגניות אפויות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את המרכיבים היבשים ומערבבים בעזרת כף עד לאיחודם.

  2. לאחר מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומתחילים ללוש בעזרת הידים עד לקבלת בצק רך ונעים.

  3. לעטוף את הקערה בשקית ניילון ולהתפיח עד להכפלת הבצק.(בערך 40 דקות)

  4. כשהבצק תפח ניתן לו בוקס להוריד את האויר.

  5. ניצור כדורים בגודל פינג פונג

  6. יפים ונניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט.

  7. נניח מגבת נקיה על הכדורים ונתפיח לעוד 50 דקות.

  8. נכניס לתנור אפיה במצב אפיה שחומם מראש ל-180 מעלות ונאפה במשך 15-17 דקות עד שיזהיבו.

  9. נצנן בטמפרטורת החדר

  10. נפדר  מעל בנדיבות אבקת סוכר

  11.  ונזריק באמצעות מזרק שמילינו בו ריבה בטעם תות.

  12. באהבה רבה מרי שרעבי❤