אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לסופגניות אפויות

3,232
צפיות

סופגניות אפויות (בגרסה החלבית)

המתכון של
סופגניות אפויות (בגרסה החלבית)

אם כבר סופגניות אז שיהיו פחות קלוריות, הטעם שווה!!!

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם קמח
  • 20 גרם שמרים
  • 150 מל' חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כפית תמצית רום
  • מעט גרידת תפוז/לימון
  • 2 ביצים
  • 50 גרם סוכר
  • כפית מלח
  • לקישוט
  • אבקת סוכר
  • ריבת חלב
  • קצפת וענבים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לטרוף 100 גרם קמח, .


  • 2

    150 מל' חלב ו 20 גרם שמרים (כף וחצי). לפזר מעל עוד טיפה קמח ולכסות למנוחה של 10 דקות..


  • 3

    בקערת מקסר- לשים את הקמח והשמרים שערבבנו, להוסיף 2 ביצים, 50 גרם חמאה, 50 גרם סוכר(2 וחצי כפות), כפית תמצית וניל, חצי כפית תמצית רום, מעט גרידת תפוז/לימון, את שאר הקמח (400 גרם) וכפית מלח. .


  • 4

    לערבל עד קבלת בצק אחיד (כמה דקות)..


  • 5

    להתפיח שעה או עד הכפלת הנפח, .


  • 6

    לקרוץ עגולים ולהניח על נייר אפייה משומן מעט ולכסות בניילון לעוד חצי שעה- 40 דקות, .


  • 7

    להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 15-20 דקות או עד שמשחים..


  • 8

    למלא בריבת חלב/קצפת ולקשט באבקת סוכר..


1

בקערה לטרוף 100 גרם קמח, .


2

150 מל' חלב ו 20 גרם שמרים (כף וחצי). לפזר מעל עוד טיפה קמח ולכסות למנוחה של 10 דקות..


3

בקערת מקסר- לשים את הקמח והשמרים שערבבנו, להוסיף 2 ביצים, 50 גרם חמאה, 50 גרם סוכר(2 וחצי כפות), כפית תמצית וניל, חצי כפית תמצית רום, מעט גרידת תפוז/לימון, את שאר הקמח (400 גרם) וכפית מלח. .


4

לערבל עד קבלת בצק אחיד (כמה דקות)..


5

להתפיח שעה או עד הכפלת הנפח, .


6

לקרוץ עגולים ולהניח על נייר אפייה משומן מעט ולכסות בניילון לעוד חצי שעה- 40 דקות, .


7

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 15-20 דקות או עד שמשחים..


8

למלא בריבת חלב/קצפת ולקשט באבקת סוכר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים