הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאם כבר סופגניות אז שיהיו פחות קלוריות, הטעם שווה!!!
בקערה לטרוף 100 גרם קמח, .
150 מל' חלב ו 20 גרם שמרים (כף וחצי). לפזר מעל עוד טיפה קמח ולכסות למנוחה של 10 דקות..
בקערת מקסר- לשים את הקמח והשמרים שערבבנו, להוסיף 2 ביצים, 50 גרם חמאה, 50 גרם סוכר(2 וחצי כפות), כפית תמצית וניל, חצי כפית תמצית רום, מעט גרידת תפוז/לימון, את שאר הקמח (400 גרם) וכפית מלח. .
לערבל עד קבלת בצק אחיד (כמה דקות)..
להתפיח שעה או עד הכפלת הנפח, .
לקרוץ עגולים ולהניח על נייר אפייה משומן מעט ולכסות בניילון לעוד חצי שעה- 40 דקות, .
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 15-20 דקות או עד שמשחים..
למלא בריבת חלב/קצפת ולקשט באבקת סוכר..