מערבבים את כל מרכבי הקציצות.מגלגלים לכדורים ומשהים בינתיים עד להכנת הרוטב.
3
הרוטב.
4
מזהיבים בצל כמה דקות ואחר מוסיפים את העגבניות היבשות ומטגנים קלות כמה דקות. מוסיפים את הפפריקה החריפה. את הפפריקה המתוקה. את השום הקצוץ. ואת תפוחי האדמה. שהכנו מראש. ( לא לשכוח לפזר מלח על תפוחי אדמה 1/2 שעה ). לשטוף ולהכניס לסיר היפה. ולהוסיף מים. לבשל בערך 3/4 שעה. להוסיף את הקציצות ומעליהם לפזר את הבמיה שטיגנו.
5
חמש דקות אחרונות של בישול להוסיף כמון ולפזר טימין טחון.
6
מטגנים בראש וראשונה את הבמיה. עד שכל הדביקות שבה נעלמת. .
1
הכנת הקציצות.
2
מערבבים את כל מרכבי הקציצות.מגלגלים לכדורים ומשהים בינתיים עד להכנת הרוטב.
3
הרוטב.
4
מזהיבים בצל כמה דקות ואחר מוסיפים את העגבניות היבשות ומטגנים קלות כמה דקות. מוסיפים את הפפריקה החריפה. את הפפריקה המתוקה. את השום הקצוץ. ואת תפוחי האדמה. שהכנו מראש. ( לא לשכוח לפזר מלח על תפוחי אדמה 1/2 שעה ). לשטוף ולהכניס לסיר היפה. ולהוסיף מים. לבשל בערך 3/4 שעה. להוסיף את הקציצות ומעליהם לפזר את הבמיה שטיגנו.
5
חמש דקות אחרונות של בישול להוסיף כמון ולפזר טימין טחון.
6
מטגנים בראש וראשונה את הבמיה. עד שכל הדביקות שבה נעלמת. .