לןגן

במיה עם קציצות בשר ועגבניות יבשות. יאמייייייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 02/09/2016 | 21:58
במיה עם קציצות בשר  ועגבניות יבשות. יאמייייייי

תקציר המתכון: הבמיה עם הקציצה המענגת ועגבניות היבשות. פצצה לחיך

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

התבשיל העולמי לקציצות

לרוטב הפיקנטי

אופן הכנה

  1. הכנת הקציצות

  2. מערבבים את כל מרכבי הקציצות.מגלגלים לכדורים ומשהים בינתיים עד להכנת הרוטב

  3. הרוטב

  4. מזהיבים בצל כמה דקות ואחר מוסיפים את העגבניות היבשות ומטגנים קלות כמה דקות. מוסיפים את הפפריקה החריפה. את הפפריקה המתוקה. את השום הקצוץ. ואת תפוחי האדמה. שהכנו מראש. ( לא לשכוח לפזר מלח על תפוחי אדמה 1/2 שעה ). לשטוף ולהכניס לסיר היפה. ולהוסיף מים. לבשל בערך 3/4 שעה. להוסיף את הקציצות ומעליהם לפזר את הבמיה שטיגנו

  5. חמש דקות אחרונות של בישול להוסיף כמון ולפזר טימין טחון

  6. מטגנים בראש וראשונה את הבמיה. עד שכל הדביקות שבה נעלמת.