- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תוספת
-
ירקות קלופים וחתוכים לרצועות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
סוחטים את החלה היטב ומעבירים לקערה יבשה.
-
2
מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
-
3
קוצצים בצל ומשחימים על מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבשר האדום הטחון, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומטגנים עד שהבשר מבושל.
-
4
משטחים מעט לחם על כף היד, ממלאים בבשר וסוגרים, מטגנים בשמן חצי גובה מהקציצה.
-
5
מכינים ירקות מוקפצים: מקלפים ירקות וחותכים לרצועות, מטגנים עם מעט שמן, חצי כוס צ'ילי וחצי כוס טריאקי.
1
סוחטים את החלה היטב ומעבירים לקערה יבשה.
2
מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
3
קוצצים בצל ומשחימים על מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבשר האדום הטחון, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומטגנים עד שהבשר מבושל.
4
משטחים מעט לחם על כף היד, ממלאים בבשר וסוגרים, מטגנים בשמן חצי גובה מהקציצה.
5
מכינים ירקות מוקפצים: מקלפים ירקות וחותכים לרצועות, מטגנים עם מעט שמן, חצי כוס צ'ילי וחצי כוס טריאקי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים