לןגן

קציצות לחם

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 16/06/2016 | 13:42
קציצות לחם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

למילוי

תוספת

אופן הכנה

  1. סוחטים את החלה היטב ומעבירים לקערה יבשה

  2. מוסיפים את הביצה, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב

  3. קוצצים בצל ומשחימים על מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הבשר האדום הטחון, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומטגנים עד שהבשר מבושל

  4. משטחים מעט לחם על כף היד, ממלאים בבשר וסוגרים, מטגנים בשמן חצי גובה מהקציצה

  5. מכינים ירקות מוקפצים: מקלפים ירקות וחותכים לרצועות, מטגנים עם מעט שמן, חצי כוס צ'ילי וחצי כוס טריאקי