- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון רמי לוי
-
3 כפות פירורי לחם רמי לוי
-
חופן כוסברה קצוצה מרינה פטריות
-
חופן פטרוזיליה קצוצה מרינה פטריות
-
-
-
4 שיני שום קצוצות מרינה פטריות
-
-
כפית פלפל שחור טחון תבליני זארובי
-
חצי כפית כמון תבליני זארובי
-
כפית פפריקה אדומה תבליני זארובי
-
-
-
-
-
2 שיני שום קצוצות מרינה פטריות
-
חצי צ'ילי טרי קצוץ דק מרינה פטריות
-
כף גדושה של רסק עגבניות רמי לוי
-
-
-
כפית פלפל שחור טחון תבליני זארובי
-
חצי כפית כמון תבליני זארובי
-
כפית פפריקה אדומה תבליני זארובי
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לספיגה לכמה זמן שמתאפשר. .
-
2
בינתיים מכינים את הרוטב - מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים צ'ילי ושום ומטגנים עד להזהבה..
-
3
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים. .
-
4
ממשיכים לערבב ותוך כדי מוסיפים 500 מיל' מים. .
-
5
מכינים את הקציצות בגודל של כדור פינג פונג ומניחים אותן בתוך הרוטב..
-
6
מוסיפים לסיר את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומביאים לרתיחה..
-
7
לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל על אש בינונית למשך 40 דק' בערך. .
-
8
כשהקציצות מוכנות, מגישים אותן עם הרבה רוטב בתוך לחמנייה מפנקת או כל ג'בטה שיש לכם בבית ובתיאבון!.
-
9
אפשר להוסיף מלפפונים חמוצים, חומוס, חריף וכל מה שמתחשק. .
1
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לספיגה לכמה זמן שמתאפשר. .
2
בינתיים מכינים את הרוטב - מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים צ'ילי ושום ומטגנים עד להזהבה..
3
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים. .
4
ממשיכים לערבב ותוך כדי מוסיפים 500 מיל' מים. .
5
מכינים את הקציצות בגודל של כדור פינג פונג ומניחים אותן בתוך הרוטב..
6
מוסיפים לסיר את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומביאים לרתיחה..
7
לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל על אש בינונית למשך 40 דק' בערך. .
8
כשהקציצות מוכנות, מגישים אותן עם הרבה רוטב בתוך לחמנייה מפנקת או כל ג'בטה שיש לכם בבית ובתיאבון!.
9
אפשר להוסיף מלפפונים חמוצים, חומוס, חריף וכל מה שמתחשק. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים