לןגן

כריך שישי - לחמניית חלה עם קציצות ברוטב

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 08/10/2021 | 21:04
כריך שישי - לחמניית חלה עם קציצות ברוטב

תקציר המתכון: מתכון של אילנית לוי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד כל שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומכניסים למקרר לספיגה לכמה זמן שמתאפשר.

  2. בינתיים מכינים את הרוטב - מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים צ'ילי ושום ומטגנים עד להזהבה.

  3. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים.

  4. ממשיכים לערבב ותוך כדי מוסיפים 500 מיל' מים.

  5. מכינים את הקציצות בגודל של כדור פינג פונג ומניחים אותן בתוך הרוטב.

  6. מוסיפים לסיר את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומביאים לרתיחה.

  7. לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל על אש בינונית למשך 40 דק' בערך.

  8. כשהקציצות מוכנות, מגישים אותן עם הרבה רוטב בתוך לחמנייה מפנקת או כל ג'בטה שיש לכם בבית ובתיאבון!

  9. אפשר להוסיף מלפפונים חמוצים, חומוס, חריף וכל מה שמתחשק.