לערבב את הבשר עם הבצל, תפו"א,שום, כוסברה ואורז לעיסה אחידה.
2
להכין כדורים לטבול בביצה אח"כ בפירורי לחם ולטגן.
3
בנתיים מכינים רוטב בסיר שטוח: מחממים שמן שמים 2 כפות פפריקה, חצי כף מלח, חצי כפית פ"ש מוסיפים את העגבניות ואת הפיטריות כשהרוטב מבעבע מנמיכים ומכניסים את הקציצות, מבשלים כ 25 דק אחרי שמכבים את האש מוסיפים כוסברה מלמעלה וסוגרים ל5 דק'.
1
לערבב את הבשר עם הבצל, תפו"א,שום, כוסברה ואורז לעיסה אחידה.
2
להכין כדורים לטבול בביצה אח"כ בפירורי לחם ולטגן.
3
בנתיים מכינים רוטב בסיר שטוח: מחממים שמן שמים 2 כפות פפריקה, חצי כף מלח, חצי כפית פ"ש מוסיפים את העגבניות ואת הפיטריות כשהרוטב מבעבע מנמיכים ומכניסים את הקציצות, מבשלים כ 25 דק אחרי שמכבים את האש מוסיפים כוסברה מלמעלה וסוגרים ל5 דק'.