- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל, פפריקה, גריל, רס אל חנות
אופן ההכנה
-
0
מטגנים רצועות גמבה מס' דקות.
-
1
מוסיפים את השום פרוס דק דק.
-
2
מתבלים: מלח, פללפל, גריל, פפריקה מתוקה, רס אל חנות.
-
3
מוסיפים רסק ומים.
-
4
מכינים את בלילת הקציצות, מכדררים לכדורונים קטנים וזורקים לרוטב.
-
5
מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה.
-
6
בהצלחה. .
0
מטגנים רצועות גמבה מס' דקות.
1
מוסיפים את השום פרוס דק דק.
2
מתבלים: מלח, פללפל, גריל, פפריקה מתוקה, רס אל חנות.
3
מוסיפים רסק ומים.
4
מכינים את בלילת הקציצות, מכדררים לכדורונים קטנים וזורקים לרוטב.
5
מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה.
6
בהצלחה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים