אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

683
צפיות

קציצות בשר ברוטב אדום

המתכון של
קציצות בשר ברוטב  אדום

טעים אש, פשוט להכנה.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם בשר טחון
  • חופן כוסברה קצוצנ
  • רבע בצל קצוץ
  • פירורי לחם
  • 1 גזר מגורד
  • 2 כפות סילאן
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל, פפריקה, גריל, רס אל חנות
  • לרוטב
  • גמבה אדומה
  • 3 שיני שום
  • קופסת רסק עגבניות קטנה
  • ותבלינים
אופן ההכנה
  • 0

    מטגנים רצועות גמבה מס' דקות.


  • 1

    מוסיפים את השום פרוס דק דק.


  • 2

    מתבלים: מלח, פללפל, גריל, פפריקה מתוקה, רס אל חנות.


  • 3

    מוסיפים רסק ומים.


  • 4

    מכינים את בלילת הקציצות, מכדררים לכדורונים קטנים וזורקים לרוטב.


  • 5

    מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה.


  • 6

    בהצלחה. .


0

מטגנים רצועות גמבה מס' דקות.


1

מוסיפים את השום פרוס דק דק.


2

מתבלים: מלח, פללפל, גריל, פפריקה מתוקה, רס אל חנות.


3

מוסיפים רסק ומים.


4

מכינים את בלילת הקציצות, מכדררים לכדורונים קטנים וזורקים לרוטב.


5

מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה.


6

בהצלחה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים