לןגן

קציצות בשר ברוטב אדום

מאת: בתיה אברג'ל, פורסם: 02/02/2021 | 15:30
קציצות בשר ברוטב  אדום

תקציר המתכון: טעים אש, פשוט להכנה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מטגנים רצועות גמבה מס' דקות

  2. מוסיפים את השום פרוס דק דק

  3. מתבלים: מלח, פללפל, גריל, פפריקה מתוקה, רס אל חנות

  4. מוסיפים רסק ומים

  5. מכינים את בלילת הקציצות, מכדררים לכדורונים קטנים וזורקים לרוטב

  6. מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה

  7. בהצלחה.