הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקוצצים את הבצל, גבעולי הבצל הירוק, כוסברה ושמיר ושמים בקערה עם שאר מרכיבי הקציצות ומניחים במקרר לחצי שעה.
יוצרים קציצות ומטגנים עם מעט שמן דקה מכל צד של הקציצה.
בסיר רחב מטגנים בצל ותפו"א כשהם משנים את צבעם מוסיפים גזר מגורד, אפונה ושעועית.
מתבלים מערבבים ומוסיפים מים עד שיכסו את המוצרים.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עם מכסה סגור ל30 דק' בערך.
בתאבון 💜.