לןגן

קציצות עם שעועית אפונה ותפו"א

מאת: ורד אהרון, פורסם: 01/07/2019 | 12:46
קציצות עם שעועית אפונה ותפו"א

תקציר המתכון: קציצות קלות להכנה רכות וטעימות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל, גבעולי הבצל הירוק, כוסברה ושמיר ושמים בקערה עם שאר מרכיבי הקציצות ומניחים במקרר לחצי שעה

  2. יוצרים קציצות ומטגנים עם מעט שמן דקה מכל צד של הקציצה

  3. בסיר רחב מטגנים בצל ותפו"א כשהם משנים את צבעם מוסיפים גזר מגורד, אפונה ושעועית

  4. מתבלים מערבבים ומוסיפים מים עד שיכסו את המוצרים

  5. מוסיפים את הקציצות ומבשלים עם מכסה סגור ל30 דק' בערך

  6. בתאבון 💜