הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה. ברוטב עגבניות
לכדרר את הקציצות ולהזהיב...
בסיר רחב להזהיב את הבצל קצוצ במעט שמן...
להוסיף את השום ולהזהיב..
להוסיף פפריקה אדומה לערבב .
להוסיף את העגבניות ורסק העגבניות..
ואת התבלינים לכסות במים ולבשל 10 דקות...
להוסיף אפונה ותפוחי אדמה ולבשל עוד רבע שעה...
להוסיף קציצות ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה...