אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

23,324
צפיות

קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה.

המתכון של
קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה.

קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה. ברוטב עגבניות

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון.
  • לגרד בצל.
  • לגרד תפוח אדמה.
  • עלי פטרוזיליה קצוצים..
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • פירורי לחם.
  • ביצה..
  • לערבב הכל ולשים חצי שעה במקרר..
  • לרוטב..
  • בצל קצוץ.
  • 3 שיני שום קצוצים.
  • 4 עגבניות מגורדות.
  • 1 רסק עגבניות קטן..
  • שקית אפונה חלוטה במים חמים.
  • 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה
  • 1

    לכדרר את הקציצות ולהזהיב...


  • 2

    בסיר רחב להזהיב את הבצל קצוצ במעט שמן...


  • 3

    להוסיף את השום ולהזהיב..


  • 4

    להוסיף פפריקה אדומה לערבב .


  • 5

    להוסיף את העגבניות ורסק העגבניות..


  • 6

    ואת התבלינים לכסות במים ולבשל 10 דקות...


  • 7

    להוסיף אפונה ותפוחי אדמה ולבשל עוד רבע שעה...


  • 8

    להוסיף קציצות ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה...


1

לכדרר את הקציצות ולהזהיב...


2

בסיר רחב להזהיב את הבצל קצוצ במעט שמן...


3

להוסיף את השום ולהזהיב..


4

להוסיף פפריקה אדומה לערבב .


5

להוסיף את העגבניות ורסק העגבניות..


6

ואת התבלינים לכסות במים ולבשל 10 דקות...


7

להוסיף אפונה ותפוחי אדמה ולבשל עוד רבע שעה...


8

להוסיף קציצות ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים