לןגן

קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 04/01/2019 | 16:54
קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה.

תקציר המתכון: קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה. ברוטב עגבניות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לכדרר את הקציצות ולהזהיב..

  2. בסיר רחב להזהיב את הבצל קצוצ במעט שמן..

  3. להוסיף את השום ולהזהיב.

  4. להוסיף פפריקה אדומה לערבב

  5. להוסיף את העגבניות ורסק העגבניות.

  6. ואת התבלינים לכסות במים ולבשל 10 דקות..

  7. להוסיף אפונה ותפוחי אדמה ולבשל עוד רבע שעה..

  8. להוסיף קציצות ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה..