אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

13,711
צפיות

קציצות עם קסביה

המתכון של
קציצות עם קסביה

מנה נוסטלגית והכי טעימה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • 250 גר בשר בקר טחון
  • 250 גר הודו אדום(שוק מפורק)
  • חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
  • בצל מגורד דק
  • חצי כף מלח
  • חצי כף ראס אל חנות
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1.5 ק"ג ארטישוק ירושלמי(קסביה)
  • 2 יח פלפל ירוק חריף-לא חובה
  • 5-6 שיני שום חתוכות
אופן ההכנה
  • 1

    את הקסבייה יש להרתיח תחילה עם מיץ לימון קלופים כמובן בערך כ10 דקות.לסנן ולהניח בצד.לערבב את כל חומרי הקציצות,לטגן דקה מכל צד רק לסגירה ולהניח בצד..


  • 2

    בסיר להזהיב את השום להוסיף תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה,כפית כורכום,חצי כף פלפל שחור,לערבב לפתיחת טעמים להוסיף כוס מים חמים להוסיף כף אבקת מרק עוף ופלפל ירוק .


  • 3

    להוסיף את הקסבייה ולסדר מעל את הקציצות.


  • 4

    לשפוך מהרוטב שבסיר על הקציצות לכסות ולבשל עד שהקסבייה רך.בהצלחה חופית אלמקייס.


1

את הקסבייה יש להרתיח תחילה עם מיץ לימון קלופים כמובן בערך כ10 דקות.לסנן ולהניח בצד.לערבב את כל חומרי הקציצות,לטגן דקה מכל צד רק לסגירה ולהניח בצד..


2

בסיר להזהיב את השום להוסיף תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה,כפית כורכום,חצי כף פלפל שחור,לערבב לפתיחת טעמים להוסיף כוס מים חמים להוסיף כף אבקת מרק עוף ופלפל ירוק .


3

להוסיף את הקסבייה ולסדר מעל את הקציצות.


4

לשפוך מהרוטב שבסיר על הקציצות לכסות ולבשל עד שהקסבייה רך.בהצלחה חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים