לןגן

קציצות עם קסביה

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 12/03/2018 | 06:08
קציצות עם קסביה

תקציר המתכון: מנה נוסטלגית והכי טעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

אופן הכנה

  1. את הקסבייה יש להרתיח תחילה עם מיץ לימון קלופים כמובן בערך כ10 דקות.לסנן ולהניח בצד.לערבב את כל חומרי הקציצות,לטגן דקה מכל צד רק לסגירה ולהניח בצד.

  2. בסיר להזהיב את השום להוסיף תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה,כפית כורכום,חצי כף פלפל שחור,לערבב לפתיחת טעמים להוסיף כוס מים חמים להוסיף כף אבקת מרק עוף ופלפל ירוק

  3. להוסיף את הקסבייה ולסדר מעל את הקציצות

  4. לשפוך מהרוטב שבסיר על הקציצות לכסות ולבשל עד שהקסבייה רך.בהצלחה חופית אלמקייס