זיתים ירוקים מגולענים שהושרו במים רותחים מספר דקות ונשטפו וסוננו
תבלינים: מלח ,מעט פלפל מקאלף , 1/2 כפית סוכר, מעט אבקת מרק, פפריקה מתוקה ,מעט כורכום ,קורט כמון, פיטרוזיליה יבשה , 2 כפות גדושות רסק עגבניות( שמתי קופסא קטנה , צרפתי תמונה), 2 כפות שבבי בצל מטוגן, מעט שמן, מים רותחים לפי הצורך
אופן ההכנה
1
לעבד היטב את הבשר עם התיבול וליצור כדורים..
2
אני אפיתי בסיר אקטיפרי על הרשת לכ6 דקות, בישול חלקי ( למי שאין ניתן לאפות בתנור מספר דקות עד לייצוב הקציצות. טורבו אפיה 180.
3
מעלות. להיזהר לא לייבש. .
4
לבינתיים בסיר רחב לטגן עם מעט שמן שום כתוש ועגבניות וכרפס ערבוב קטן , להוסיף תיבול ותפוא וגזר ומים רותחים ולהביא לרתיחה טובה , להוסיף זיתים ולבשל עד לריכוך חלקי של תפוחי האדמה..
אני אפיתי בסיר אקטיפרי על הרשת לכ6 דקות, בישול חלקי ( למי שאין ניתן לאפות בתנור מספר דקות עד לייצוב הקציצות. טורבו אפיה 180.
3
מעלות. להיזהר לא לייבש. .
4
לבינתיים בסיר רחב לטגן עם מעט שמן שום כתוש ועגבניות וכרפס ערבוב קטן , להוסיף תיבול ותפוא וגזר ומים רותחים ולהביא לרתיחה טובה , להוסיף זיתים ולבשל עד לריכוך חלקי של תפוחי האדמה..