לןגן

תבשיל קציצות בשר ברוטב עגבניות עם תפוא וזיתים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 09/11/2017 | 07:58
תבשיל קציצות בשר ברוטב עגבניות עם תפוא וזיתים

תקציר המתכון: מנה עסיסית ומפנקת ואני אוהבת אותה בתוך בגט😋👍🏼👌🏻❤️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לעבד היטב את הבשר עם התיבול וליצור כדורים.

  2. אני אפיתי בסיר אקטיפרי על הרשת לכ6 דקות, בישול חלקי ( למי שאין ניתן לאפות בתנור מספר דקות עד לייצוב הקציצות. טורבו אפיה 180

  3. מעלות. להיזהר לא לייבש.

  4. לבינתיים בסיר רחב לטגן עם מעט שמן שום כתוש ועגבניות וכרפס ערבוב קטן , להוסיף תיבול ותפוא וגזר ומים רותחים ולהביא לרתיחה טובה , להוסיף זיתים ולבשל עד לריכוך חלקי של תפוחי האדמה.

  5. להוסיף את הקציצות ולבשל

  6. עד שמוכן.

  7. לפזר ירוקים טריים קצוצים) כוסברה ופיטרוזיליה ( ולהגיש