חותכים 5 ת.אדמה(קלופים) ומסדרים בסיר רחב מעל מנחים את הקציצות מתבלים במלח פלפל כף מרק עוף חצי כף וכורכום שמים 1.5 קומקום מים חמים מענעים את הסיר מבאים לרתיחה ומנמיכים אש עד לצימצום הרוטב ולרכות ת.אדמה
בתאבון ובהצלחה עינת חנניה
אופן ההכנה
1
קציצות עם ת. אדמה צהוב.
2
עינת חנניה.
3
מצרכים.
4
חצי קילו בשר טחון.
5
בצל קטן קצוץ.
6
פטרוזליה..צרור קצוץ.
7
2 שיני שום כתושים.
8
1 ביצה.
9
כף פירורי לחם.
10
חצי כפית תבלין קציצות.
11
חצי כפית פלפל שחור.
12
רבע כפית כמון.
13
2 כפות שמן .
14
3 כפות מים.
15
שמים הכל יחד בקערה ובערבבים עם היד עד לאיחוד מלא.
16
מטגנים חצי טיגון(זה בכדי שלא יתפרקו בבישול).
17
חותכים 5 ת.אדמה(קלופים) ומסדרים בסיר רחב מעל מנחים את הקציצות מתבלים במלח פלפל כף מרק עוף חצי כף וכורכום שמים 1.5 קומקום מים חמים מענעים את הסיר מבאים לרתיחה ומנמיכים אש עד לצימצום הרוטב ולרכות ת.אדמה.
18
בתאבון ובהצלחה עינת חנניה.
1
קציצות עם ת. אדמה צהוב.
2
עינת חנניה.
3
מצרכים.
4
חצי קילו בשר טחון.
5
בצל קטן קצוץ.
6
פטרוזליה..צרור קצוץ.
7
2 שיני שום כתושים.
8
1 ביצה.
9
כף פירורי לחם.
10
חצי כפית תבלין קציצות.
11
חצי כפית פלפל שחור.
12
רבע כפית כמון.
13
2 כפות שמן .
14
3 כפות מים.
15
שמים הכל יחד בקערה ובערבבים עם היד עד לאיחוד מלא.
16
מטגנים חצי טיגון(זה בכדי שלא יתפרקו בבישול).
17
חותכים 5 ת.אדמה(קלופים) ומסדרים בסיר רחב מעל מנחים את הקציצות מתבלים במלח פלפל כף מרק עוף חצי כף וכורכום שמים 1.5 קומקום מים חמים מענעים את הסיר מבאים לרתיחה ומנמיכים אש עד לצימצום הרוטב ולרכות ת.אדמה.