מלח,כפית בהרט או ראס אל חנות ,פלפל שחור,2 כפות מיי סודה או מים מהברז נערבב היטב נגלגל קציצות עם ידיים משומנות ונכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות.
אופן ההכנה
1
לטגן בצל קצוץ ברבע כוס שמן עד להזהבה,לגרד במגרדת 6 שיני שום ...להוסיף שהבצל מזהיב...נטגן דקה בשמן ,נוסיף כף רוטב שזיפים של קנור או סילאן או טאריקי, כפית כורכום,חבילת פטריות פורטבלו,חתוכות או 2 קופסאות שימורים נוסיף רבע כפית תבלין אגוז מוסקט..פלפל שחור גרוס ...5 גרגירי פלפל אנגלי וכוס וחצי מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף..בשלב הזה להוסיף 3 חבילות ערמונים בוואקום..
2
לאחר שהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות לסיר מידי פעם נשקה אותם ברוטב....אחרי חצי שעה של בישול נסיר מכסה.
3
נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות או עד לצמצום נוזלים,נוסיף חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצה לעיטור...בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
לטגן בצל קצוץ ברבע כוס שמן עד להזהבה,לגרד במגרדת 6 שיני שום ...להוסיף שהבצל מזהיב...נטגן דקה בשמן ,נוסיף כף רוטב שזיפים של קנור או סילאן או טאריקי, כפית כורכום,חבילת פטריות פורטבלו,חתוכות או 2 קופסאות שימורים נוסיף רבע כפית תבלין אגוז מוסקט..פלפל שחור גרוס ...5 גרגירי פלפל אנגלי וכוס וחצי מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף..בשלב הזה להוסיף 3 חבילות ערמונים בוואקום..
2
לאחר שהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות לסיר מידי פעם נשקה אותם ברוטב....אחרי חצי שעה של בישול נסיר מכסה.
3
נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות או עד לצמצום נוזלים,נוסיף חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצה לעיטור...בתאבון אילנית בניזרי 💜 .