לןגן

קציצות בקר עם פטריות וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 03:01
קציצות בקר עם פטריות וערמונים

תקציר המתכון: טעם עולמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ ברבע כוס שמן עד להזהבה,לגרד במגרדת 6 שיני שום ...להוסיף שהבצל מזהיב...נטגן דקה בשמן ,נוסיף כף רוטב שזיפים של קנור או סילאן או טאריקי,  כפית כורכום,חבילת פטריות פורטבלו,חתוכות או 2 קופסאות שימורים נוסיף רבע כפית תבלין אגוז מוסקט..פלפל שחור גרוס ...5 גרגירי פלפל אנגלי וכוס וחצי מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף..בשלב הזה להוסיף 3 חבילות ערמונים בוואקום.

  2. לאחר שהרוטב מבעבע נוסיף את הקציצות לסיר מידי פעם נשקה אותם ברוטב....אחרי חצי שעה של בישול נסיר מכסה

  3. נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות או עד לצמצום נוזלים,נוסיף חופן כוסברה או פטרוזליה קצוצה לעיטור...בתאבון אילנית בניזרי 💜