500 גרם חזה עוף טחון או פרגיות טחונות רצוי פרגיות ..( ניתן להמיר לבשר בקר טחון)
בצל מגורד
חופן כוסברה..פטרוזליה ועלי סלרי קצוצים
ביצה טרופה
כף מלאה פירורי לחם לבנים
לתבל ב 2 כפות שמן...כפית בהרט לקציצות או ראס אל חנות ..פלפל שחור ..מלח..כפית פפריקה מתוקה...ליצור קציצות עם ידיים משומנות...להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהכניס למקרר לחצי שעה להתייצבות...
אופן ההכנה
1
שלב ראשון .
2
לחמם שמן כמו לשניצל במחבת,נטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה...להניח בנייר סופג..
3
להכנת הרוטב.
4
לטגן בצל לרצועות עם רבע כוס שמן עד להזהבה.....חצי כפית כורכום...כף פפריקה מתוקה...לערבב קלות...להוסיף חצי שקית שעועית ירוקה עדינה (או צהובה או אפונה)...להוסיף 2 עגבניות חתוכות לרבעים או 5 עגבניות שרי חצויות ...2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף ...להוסיף פלפל שחור גרוס וכפית תבלין צ'ילי גרוס מתוק ...לאחר שהרוטב מבעבע.
5
להניח את הקציצות...מידי פעם לנענע את הסיר.
6
נבשל 35 דקות להבה נמוכה לפזר כוסברה לעיטור....בתאבון אילנית בניזרי 💜.
1
שלב ראשון .
2
לחמם שמן כמו לשניצל במחבת,נטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה...להניח בנייר סופג..
3
להכנת הרוטב.
4
לטגן בצל לרצועות עם רבע כוס שמן עד להזהבה.....חצי כפית כורכום...כף פפריקה מתוקה...לערבב קלות...להוסיף חצי שקית שעועית ירוקה עדינה (או צהובה או אפונה)...להוסיף 2 עגבניות חתוכות לרבעים או 5 עגבניות שרי חצויות ...2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף ...להוסיף פלפל שחור גרוס וכפית תבלין צ'ילי גרוס מתוק ...לאחר שהרוטב מבעבע.
5
להניח את הקציצות...מידי פעם לנענע את הסיר.
6
נבשל 35 דקות להבה נמוכה לפזר כוסברה לעיטור....בתאבון אילנית בניזרי 💜.