כוס מים רותחים ותיבול כפי שציינתי בבשר שמים גם ברוטב
מי שאוהב חריף מוסיף פלפל חריף ירוק טרי
אופן ההכנה
1
שמים את הבשר הטחון עם הבצל ובתפוחי אדמה המגורד יחד עם כל התבלינים לשים את הבשר עושים קציצןת ומטגנים אותם קודם במחבת טיגון של דקה כל צד .
2
בסיר אנחנו מטגנים את הבצל יחד עם הסלרי שמים תבלינים מוסיפים את העגבניות ואת השעועית מבשלים 20 דקות טועמים בודקים אם חסר תבלינים כמובן גם נוזלים אם חסר מוסיפים כוס מים .
3
אפשרי להוסיף פלפל ירוק חריף .
4
שמים את הקציצות ומבשלים 45 דקות על אש נמוכה .
5
מומלץ להגשה עם אורז לבן .
6
בהצלחה 🔥❤.
1
שמים את הבשר הטחון עם הבצל ובתפוחי אדמה המגורד יחד עם כל התבלינים לשים את הבשר עושים קציצןת ומטגנים אותם קודם במחבת טיגון של דקה כל צד .
2
בסיר אנחנו מטגנים את הבצל יחד עם הסלרי שמים תבלינים מוסיפים את העגבניות ואת השעועית מבשלים 20 דקות טועמים בודקים אם חסר תבלינים כמובן גם נוזלים אם חסר מוסיפים כוס מים .