לןגן

קציצות מטבוחה - רונית אבוחצירה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 12/05/2017 | 15:51
קציצות מטבוחה - רונית אבוחצירה

תקציר המתכון: שילוב נכון של תבלינים תגיעו לקציצות אששש ❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. שמים את הבשר הטחון עם הבצל ובתפוחי אדמה המגורד יחד עם כל התבלינים לשים את הבשר עושים קציצןת ומטגנים אותם קודם במחבת טיגון של דקה כל צד

  2. בסיר אנחנו מטגנים את הבצל יחד עם הסלרי שמים תבלינים מוסיפים את העגבניות ואת השעועית מבשלים 20 דקות טועמים בודקים אם חסר תבלינים כמובן גם נוזלים אם חסר מוסיפים כוס מים

  3. אפשרי להוסיף פלפל ירוק חריף

  4. שמים את הקציצות ומבשלים 45 דקות על אש נמוכה

  5. מומלץ להגשה עם אורז לבן

  6. בהצלחה 🔥❤