אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

612
צפיות

קציצות קבב עם קוביות ארטישוק

המתכון של
קציצות קבב עם קוביות ארטישוק

ארוחה טעימה קלה ומזינה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לקציצות
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל יבש לגרר על פומפיה
  • 1 תפוח אדמה לגרר על פומפייה
  • שום כתוש
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • לרוטב
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1בצל קצוץ
  • 3 עגבניות בשלות חתוך לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4 תחתיות ארטישוק חתוך לקוביות
  • 3 תפוחי אדמה חתוך לקוביות
  • פפריקה
  • מלח פלפל שחור
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצה ליצור קציצות קבב .


  • 2

    בסיר שטוח ורחב לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולאדות להוסיף את הקציצות לסגור עם מכסה להמשיך לאדות חמש דקות ואז להוסיף את העגבניות ארטישוק תפוחי האדמה תבלינים.


  • 3

    להמשיך לבשל 10 דקות ואז לערבב את הרסק עם המים הרותחים להוסיף לסיר לערבב לבדוק טעמים להמשיך לבשל עד שכל הירקות מוכנים.


  • 4

    להגיש עם אורז לבן או פירה או ספגטי .


1

לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצה ליצור קציצות קבב .


2

בסיר שטוח ורחב לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולאדות להוסיף את הקציצות לסגור עם מכסה להמשיך לאדות חמש דקות ואז להוסיף את העגבניות ארטישוק תפוחי האדמה תבלינים.


3

להמשיך לבשל 10 דקות ואז לערבב את הרסק עם המים הרותחים להוסיף לסיר לערבב לבדוק טעמים להמשיך לבשל עד שכל הירקות מוכנים.


4

להגיש עם אורז לבן או פירה או ספגטי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים