בסיר שטוח ורחב לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולאדות להוסיף את הקציצות לסגור עם מכסה להמשיך לאדות חמש דקות ואז להוסיף את העגבניות ארטישוק תפוחי האדמה תבלינים.
3
להמשיך לבשל 10 דקות ואז לערבב את הרסק עם המים הרותחים להוסיף לסיר לערבב לבדוק טעמים להמשיך לבשל עד שכל הירקות מוכנים.
4
להגיש עם אורז לבן או פירה או ספגטי .
1
לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצה ליצור קציצות קבב .
2
בסיר שטוח ורחב לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולאדות להוסיף את הקציצות לסגור עם מכסה להמשיך לאדות חמש דקות ואז להוסיף את העגבניות ארטישוק תפוחי האדמה תבלינים.
3
להמשיך לבשל 10 דקות ואז לערבב את הרסק עם המים הרותחים להוסיף לסיר לערבב לבדוק טעמים להמשיך לבשל עד שכל הירקות מוכנים.