לןגן

קציצות קבב עם קוביות ארטישוק

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 05/01/2017 | 16:23
קציצות קבב עם קוביות ארטישוק

תקציר המתכון: ארוחה טעימה קלה ומזינה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצה ליצור קציצות קבב

  2. בסיר שטוח ורחב לחמם את השמן להוסיף את הבצל ולאדות להוסיף את הקציצות לסגור עם מכסה להמשיך לאדות חמש דקות ואז להוסיף את העגבניות ארטישוק תפוחי האדמה תבלינים

  3. להמשיך לבשל 10 דקות ואז לערבב את הרסק עם המים הרותחים להוסיף לסיר לערבב לבדוק טעמים להמשיך לבשל עד שכל הירקות מוכנים

  4. להגיש עם אורז לבן או פירה או ספגטי