כף תערובת תבלינים שהכנתי (פפריקה מתוקה, פלפל שחור, כמון, כורכום, קינמון, פלפל לבן ומלח מערבבים הכל ביחד)
פטרוזיליה קצוצה
שמיר קצוץ
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1
אופן הכנת המטבוחה: בסיר רחב שמים את העגבניות החתוכות לקוביות, פלפלים חריפים חתוכים לעיגולים, שמן זית, שום קצוץ ומלח מערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד לצמצום כל הנוזלים..
2
אופן הכנת הקציצות: בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבול, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים..
3
מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים. .
4
צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים..
5
בסיר רחב שמים את המטבוחה מרתיחים מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את הלהבה, מבשלים על אש נמוכה בערך 20-25 דקות. בתיאבון .
1
אופן הכנת המטבוחה: בסיר רחב שמים את העגבניות החתוכות לקוביות, פלפלים חריפים חתוכים לעיגולים, שמן זית, שום קצוץ ומלח מערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד לצמצום כל הנוזלים..
2
אופן הכנת הקציצות: בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבול, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים..
3
מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים. .
4
צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים..
5
בסיר רחב שמים את המטבוחה מרתיחים מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את הלהבה, מבשלים על אש נמוכה בערך 20-25 דקות. בתיאבון .