לןגן

קציצות במטבוחה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/12/2016 | 18:56
קציצות במטבוחה

תקציר המתכון: מטבוחה וקציצות שנשארו מבשלים ביחד ויוצא מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסלט המטבוחה

מתכון לקציצות

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המטבוחה: בסיר רחב שמים את העגבניות החתוכות לקוביות, פלפלים חריפים חתוכים לעיגולים, שמן זית, שום קצוץ ומלח מערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה עד לצמצום כל הנוזלים.

  2. אופן הכנת הקציצות: בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבול, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים.

  3. מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים.

  4. צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים.

  5. בסיר רחב שמים את המטבוחה מרתיחים מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את הלהבה, מבשלים על אש נמוכה בערך 20-25 דקות. בתיאבון