להמיס 200-300 גרם פתיתי שוקולד צ'יפס לבן + חצי מיכל שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
1
מתחילים עם הקרם ....
2
בקערה המיקסר שמים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג תות או לחילופין אינסטנט פודינג וניל עם מחית התות, סוכר, חלב ומקציפים בעזרת וו בלון עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה. .
3
מוסיפים את השמנת או הגבינה וממשיכים לערבב על מהירות נמוכה עד לאיחוד ומניחים בצד..
4
לקערה עמוקה יוצקים את החלב, טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית, כך שכל תחתית התבנית תהיה מכוסה בביסקוויטים, מעל יוצקים חצי מכמות הקרם ומיישרים בעזרת גב הכף, מעל הקרם שמים שוב שכבה אחידה של ביסקוויטים שטבלנו בחלב, יוצקים את מחצית הקרם הנותר בקערה ומיישרים, מקשטים מעל במה שאוהבים, מכניסים למקפיא עד שהגלידה יציבה ועברה קירור מלא..
5
זהו חברות וחברים תיהנו..
6
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה..
1
מתחילים עם הקרם ....
2
בקערה המיקסר שמים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג תות או לחילופין אינסטנט פודינג וניל עם מחית התות, סוכר, חלב ומקציפים בעזרת וו בלון עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה. .
3
מוסיפים את השמנת או הגבינה וממשיכים לערבב על מהירות נמוכה עד לאיחוד ומניחים בצד..
4
לקערה עמוקה יוצקים את החלב, טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית, כך שכל תחתית התבנית תהיה מכוסה בביסקוויטים, מעל יוצקים חצי מכמות הקרם ומיישרים בעזרת גב הכף, מעל הקרם שמים שוב שכבה אחידה של ביסקוויטים שטבלנו בחלב, יוצקים את מחצית הקרם הנותר בקערה ומיישרים, מקשטים מעל במה שאוהבים, מכניסים למקפיא עד שהגלידה יציבה ועברה קירור מלא..