הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים..
בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח..
מוסיפים את הג'לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות..
מוסיפים את האלכוהול ומערבבים..
מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ"ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום..
מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ"ל מהג'לי..
ליתר הג'לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית..
סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג'לי יהיה בטמפ' החדר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות..
שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות..
שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה..
טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה..