מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות25 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 25 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 כוסות שמן רגיל או קנולה לטיגון
-
לציפוי הסוכר:
-
-
-
1/8 כפית אגוז מוסקט ( אופציה)
-
לבצק הצ׳ורוס
-
-
3 כפות חמאה ללא מלח או מחמאה
-
-
-
-
-
1 יחידה ביצה טמפ חדר לטרוף קלות
-
1/2 כפית קוניאק ( אופציה)
אופן ההכנה
-
1
לבצק הצ׳ורוס: בסיר בינוני להביא לרתיחה עדינה את מים, חמאה סוכר וניל מלח.
-
2
לאחר שהסוכר נמס המים רתחו... להוריד מהלהבה להוסיף את הקמח ולערבב בכף עץ עד לקבלת מחית בצקית לקרר עש למצב חמים לא רותח ולא חם..
-
3
להוסיף את הביצה הטרופה עם הקוניאק ולהמשיך לערבב עד לבצק אחיד וכייפי הבצק צריך להיות רך ונעים לא נוזלי ולא נשפך.
-
4
לתת לנוח ל 10 דקות ואז למלא שק זילוף עם צנתר כוכב גדול 8-10 ממ.
-
5
לחמם שמן קנולה עמוק 5 סמ גובה תשמשו בשיטת הגזר ( איך לדעת מתי השמן מוכן לטיגון) ראו סרטון המחשה לטיפ שמאוד תאהבו.
-
6
לגלגל עם הסוכר ולהגיש.
-
7
בתיאבון.
1
לבצק הצ׳ורוס: בסיר בינוני להביא לרתיחה עדינה את מים, חמאה סוכר וניל מלח.
2
לאחר שהסוכר נמס המים רתחו... להוריד מהלהבה להוסיף את הקמח ולערבב בכף עץ עד לקבלת מחית בצקית לקרר עש למצב חמים לא רותח ולא חם..
3
להוסיף את הביצה הטרופה עם הקוניאק ולהמשיך לערבב עד לבצק אחיד וכייפי הבצק צריך להיות רך ונעים לא נוזלי ולא נשפך.
4
לתת לנוח ל 10 דקות ואז למלא שק זילוף עם צנתר כוכב גדול 8-10 ממ.
5
לחמם שמן קנולה עמוק 5 סמ גובה תשמשו בשיטת הגזר ( איך לדעת מתי השמן מוכן לטיגון) ראו סרטון המחשה לטיפ שמאוד תאהבו.
6
לגלגל עם הסוכר ולהגיש.
7
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים