מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ספינג'.
-
2
קילו קמח מנופה .
-
3
2 כפות שמרים שטוחות .
-
4
3 כפות סוכר .
-
5
2 שקיות סוכר וניל.
-
6
לערבב הכל .
-
7
לעשות גומה ולמלא באמצע 3 כוסות מים חמימים (חד פעמי חם).
-
8
לערבב בתנועות סיבוביות לאסוף את כל הקמח ולעבד את הבצק 10 דקות לפחות לאחר מכן להוסיף 2 כפות עראק חובה! .
-
9
וכף מלח להמשיך לעבד עוד 5 דקות הבצק צריך להיות רך ודביק מאוד להוסיף עוד חצי מים אם צריך שיהיה בצק קל...לאחר מכן להוסיף רבע כוס שמן ולהקפיץ את הבצק עם היד לפחות 5-10 דקות...לעטוף ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן להוסיף שקית אבקת אפייה לעבד את הבצק ולהתפיח לנפח כפול .
-
10
לטגן בליטר שמן.
-
11
(לטגן עם חתיכת גזר שהשמן ישאר צלול לאורך כל זמן הטיגון).
1
ספינג'.
2
קילו קמח מנופה .
3
2 כפות שמרים שטוחות .
4
3 כפות סוכר .
5
2 שקיות סוכר וניל.
6
לערבב הכל .
7
לעשות גומה ולמלא באמצע 3 כוסות מים חמימים (חד פעמי חם).
8
לערבב בתנועות סיבוביות לאסוף את כל הקמח ולעבד את הבצק 10 דקות לפחות לאחר מכן להוסיף 2 כפות עראק חובה! .
9
וכף מלח להמשיך לעבד עוד 5 דקות הבצק צריך להיות רך ודביק מאוד להוסיף עוד חצי מים אם צריך שיהיה בצק קל...לאחר מכן להוסיף רבע כוס שמן ולהקפיץ את הבצק עם היד לפחות 5-10 דקות...לעטוף ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן להוסיף שקית אבקת אפייה לעבד את הבצק ולהתפיח לנפח כפול .
10
לטגן בליטר שמן.
11
(לטגן עם חתיכת גזר שהשמן ישאר צלול לאורך כל זמן הטיגון).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים