תקציר המתכון: ספינג' מעלף עננן סיון מלול ❤️❤️❤️
קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ספינג'
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים שטוחות
3 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
לערבב הכל
לעשות גומה ולמלא באמצע 3 כוסות מים חמימים (חד פעמי חם)
לערבב בתנועות סיבוביות לאסוף את כל הקמח ולעבד את הבצק 10 דקות לפחות לאחר מכן להוסיף 2 כפות עראק חובה!
וכף מלח להמשיך לעבד עוד 5 דקות הבצק צריך להיות רך ודביק מאוד להוסיף עוד חצי מים אם צריך שיהיה בצק קל...לאחר מכן להוסיף רבע כוס שמן ולהקפיץ את הבצק עם היד לפחות 5-10 דקות...לעטוף ולהתפיח חצי שעה לאחר מכן להוסיף שקית אבקת אפייה לעבד את הבצק ולהתפיח לנפח כפול
לטגן בליטר שמן
(לטגן עם חתיכת גזר שהשמן ישאר צלול לאורך כל זמן הטיגון)