אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 1/2!כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • כפית מלח
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפות ערק או קוניאק
  • 2 כפות תמצית וניל
  • בערך שתי כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש 8 דקות.


  • 2

    להתפיח שעתיים עד שיכפיל את עצמו.


  • 3

    אחרי התפחה ראשונה לרדד וליקרוץ.


  • 4

    עיגולים בגודל בנוני סנטימטר וחצי.


  • 5

    לכסות עם מגבת ולהתפיח שוב.


  • 6

    כחמישים דקות לטגן בשמן עמוק.


  • 7

    להחדיר ריבה ולפזר אבקת סוכר.


  • 8

    בהצלחה !! .


1

ללוש 8 דקות.


2

להתפיח שעתיים עד שיכפיל את עצמו.


3

אחרי התפחה ראשונה לרדד וליקרוץ.


4

עיגולים בגודל בנוני סנטימטר וחצי.


5

לכסות עם מגבת ולהתפיח שוב.


6

כחמישים דקות לטגן בשמן עמוק.


7

להחדיר ריבה ולפזר אבקת סוכר.


8

בהצלחה !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים