בקערת מקסר לשים מלח ואז את הקמח, להוסיף את שאר המרכיבים ואת המים בהדרגה...
2
ללוש היטב לבצק דליל יחסית ודביק לפחות 8 דקות. .
3
להתפיח עד הכפלת הנפח ואז בעזרת ידיים רטובות לתת תפיחות לבצק כדי להוציא אוויר..
4
לקחת חופן מהבצק, בערך בגודל של כדור פינג פונג בעזרת ידיים רטובות לעצב וליצור חור באמצע ולטגן משני הצדדים עד להזהבה, אני מטגנת עם 2 חתיכות גזר, על אש נמוכה בגז הגדול. .
5
לצפות את הספינג' בסוכר.
1
בקערת מקסר לשים מלח ואז את הקמח, להוסיף את שאר המרכיבים ואת המים בהדרגה...
2
ללוש היטב לבצק דליל יחסית ודביק לפחות 8 דקות. .
3
להתפיח עד הכפלת הנפח ואז בעזרת ידיים רטובות לתת תפיחות לבצק כדי להוציא אוויר..
4
לקחת חופן מהבצק, בערך בגודל של כדור פינג פונג בעזרת ידיים רטובות לעצב וליצור חור באמצע ולטגן משני הצדדים עד להזהבה, אני מטגנת עם 2 חתיכות גזר, על אש נמוכה בגז הגדול. .