מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בקערה לשים את השמרים חלק מהסוכר והמים לערבב ולחכות 5 דקות.
-
2
לקערת המיקסר לנפות את הקמח ואבקת האפייה .
-
3
להוסיף את הקערה עם השמרים ולהוסיף את יתר החומרים ללוש עד לקבלת בצק נעים לכסות עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.
-
4
לרדד לעובי של 2 ס"מ לקרוץ 18 עיגולים קטנים כל עיגול על גזיר נייר אפייה .
-
5
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 25 דקות עד להזהבה מלאה.
-
6
אפשר להוציא אחד ולבדוק .
-
7
להוציא לקרר להזריק ריבה לפזר סוכר.
-
8
**אפשרות נוספת לפני אפייה להרתיח מים עם כפית סודה לשתיה להכניס כל פעם לסיר 4 סופגניות (כמובן לפני האפייה) לבשל 1 דקה מכל צד להעביר לתבנית אפייה ולאפות עד להזהבה .
-
9
כשמוכן להזריק ריבה ולקשט עם אבקת סוכר או שוקולד מומס ומעל סוכריות.
-
10
בתיאבון.
1
בקערה לשים את השמרים חלק מהסוכר והמים לערבב ולחכות 5 דקות.
2
לקערת המיקסר לנפות את הקמח ואבקת האפייה .
3
להוסיף את הקערה עם השמרים ולהוסיף את יתר החומרים ללוש עד לקבלת בצק נעים לכסות עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.
4
לרדד לעובי של 2 ס"מ לקרוץ 18 עיגולים קטנים כל עיגול על גזיר נייר אפייה .
5
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 25 דקות עד להזהבה מלאה.
6
אפשר להוציא אחד ולבדוק .
7
להוציא לקרר להזריק ריבה לפזר סוכר.
8
**אפשרות נוספת לפני אפייה להרתיח מים עם כפית סודה לשתיה להכניס כל פעם לסיר 4 סופגניות (כמובן לפני האפייה) לבשל 1 דקה מכל צד להעביר לתבנית אפייה ולאפות עד להזהבה .
9
כשמוכן להזריק ריבה ולקשט עם אבקת סוכר או שוקולד מומס ומעל סוכריות.
10
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים