הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר, ביצים,שמרים חלמון, גרידת תפוז מלח ומערבבים כדקה ⏲.
ומוסיפים בהדרגה את הקמח והשמן אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים .
כשעה⏲במקום חמים.
2) מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים עם הידיים בקוטר.
של 3 ס"מ📏ומניחים אותם על נייר אפייה ומכסים אותם במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק🕰.
להכפלת הנפח..
3) מחממים סיר רחב של שמן במקרא שלי לקחתי ווק זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק⏲.
מצד לצד עד להזהבה.
וממלאים בריבת חלב או ריבה תותים .
או מצפים אותם בגנאש שוקולד או ממרח לוטוס.
אופן הכנת הגנאש פרווה.
שמים על הגז 1/2 שמנת צמחית על לסף רתיחה ומכניסים.
100 גרם שוקולד מריר מחכים דקה⏲ ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים את הגנאש לצלחת שטוחה ומניחים את הסופגניה.
כך שתקבל ציפוי מלא רק למעלה .
בהצלחה .