לןגן

סופגניות במילוי ריבת תותים וציפוי גנאש שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/10/2017 | 21:58
סופגניות במילוי ריבת תותים וציפוי גנאש שוקולד מריר

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי:

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר, ביצים,שמרים חלמון, גרידת תפוז מלח ומערבבים כדקה ⏲

  2. ומוסיפים בהדרגה את הקמח והשמן אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים

  3. כשעה⏲במקום חמים

  4. 2) מוציאים את האוויר ויוצרים כדורים עם הידיים בקוטר

  5. של 3 ס"מ📏ומניחים אותם על נייר אפייה ומכסים אותם במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק🕰

  6. להכפלת הנפח.

  7. 3) מחממים סיר רחב של שמן במקרא שלי לקחתי ווק זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק⏲

  8. מצד לצד עד להזהבה

  9. וממלאים בריבת חלב או ריבה תותים

  10. או מצפים אותם בגנאש שוקולד או ממרח לוטוס

  11. אופן הכנת הגנאש פרווה

  12. שמים על הגז 1/2 שמנת צמחית על לסף רתיחה ומכניסים

  13. 100 גרם שוקולד מריר מחכים דקה⏲ ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים את הגנאש לצלחת שטוחה ומניחים את הסופגניה

  14. כך שתקבל ציפוי מלא רק למעלה

  15. בהצלחה