הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש - מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחלקה..
שמים שמן בסיר עמוק - מחממים טוב ולוקחים עם כפית מהתערובת ובעזרת כפית נוספת שופכים לתוך השמן. מנמיכים את השמן ומטגנים משני הצדדים (על אש נמוכה).
הבצק מתנפח כמו כדור קטן..
מורידים מהאש - מנגבים את השמן.
לפני ההגשה טובלים בדבש או בסוכר..
שנה טובה ומתוקה לכולם.