אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

4,770
צפיות

לביבות אפונה יבשה עם בטטה

המתכון של
לביבות אפונה יבשה עם בטטה

מטורף!!!!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס אפונה יבשה ומבושל
  • 2 בטטות בינוניות מבושלות ומרוסקות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנטנות
  • 1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנטנות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1/2כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • 7 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • לטיגון
  • קמח,פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום,
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    אופן ההכנה.


  • 3

    במחבת.


  • 4

    1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה .


  • 5

    2)מערבבים את האפונה עם הבטטה ומוסיפים את הבצל והגמבה, מוסיפים את שאר הדברים,.


  • 6

    מערבבים עד לאיחוד.


  • 7

    יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.


  • 8

    3) מכניסים למקפיא לחצי שעה ⏲ .


  • 9

    4) מגלגלים בקמח .


  • 10

    טובלים בביצה.


  • 11

    ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום,.


  • 12

    מטגנים בשמן עמוק .


  • 13

    מצד לצד עד להזהבה.


  • 14

    ואם לא רוצים מטוגן .


  • 15

    אפשר לאפות בתנור שחומם מראש .


  • 16

    ל180 מעלות כ20 דק⏲.


  • 17

    בהצלחה👌.


1

.


2

אופן ההכנה.


3

במחבת.


4

1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה .


5

2)מערבבים את האפונה עם הבטטה ומוסיפים את הבצל והגמבה, מוסיפים את שאר הדברים,.


6

מערבבים עד לאיחוד.


7

יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.


8

3) מכניסים למקפיא לחצי שעה ⏲ .


9

4) מגלגלים בקמח .


10

טובלים בביצה.


11

ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום,.


12

מטגנים בשמן עמוק .


13

מצד לצד עד להזהבה.


14

ואם לא רוצים מטוגן .


15

אפשר לאפות בתנור שחומם מראש .


16

ל180 מעלות כ20 דק⏲.


17

בהצלחה👌.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים