לןגן

לביבות אפונה יבשה עם בטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/02/2017 | 14:31
לביבות אפונה יבשה עם בטטה

תקציר המתכון: מטורף!!!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. במחבת

  3. 1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה

  4. 2)מערבבים את האפונה עם הבטטה ומוסיפים את הבצל והגמבה, מוסיפים את שאר הדברים,

  5. מערבבים עד לאיחוד

  6. יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי

  7. 3) מכניסים למקפיא לחצי שעה ⏲

  8. 4) מגלגלים בקמח

  9. טובלים בביצה

  10. ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום,

  11. מטגנים בשמן עמוק

  12. מצד לצד עד להזהבה

  13. ואם לא רוצים מטוגן

  14. אפשר לאפות בתנור שחומם מראש

  15. ל180 מעלות כ20 דק⏲

  16. בהצלחה👌