אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,340
צפיות

חלת גשר

המתכון של
חלת גשר

חלת הגשר היפיהפיה שלי מסמלת את הדרך למעלה להעצמה אישית

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלת גשר
  • 2 קילו קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • כפית/ פחות מלח לטעם
  • 1 כוס שמן
  • 3 כפות שמרים
  • 4-5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק.


  • 2

    מערבלים כל החומרים 10 דקות בערך לבצק נעים לא דביק.


  • 3

    תפיחה להכפלת הנפח.


  • 4

    לקחת גושים וליצור חלות.


  • 5

    שוב תפיחה להכפלת הנפח.


  • 6

    להבריש ביצה מקושקשת.


  • 7

    ולפזר זרעי שומשום.


  • 8

    לשלוח לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה.


1

להכנת הבצק.


2

מערבלים כל החומרים 10 דקות בערך לבצק נעים לא דביק.


3

תפיחה להכפלת הנפח.


4

לקחת גושים וליצור חלות.


5

שוב תפיחה להכפלת הנפח.


6

להבריש ביצה מקושקשת.


7

ולפזר זרעי שומשום.


8

לשלוח לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים