ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק מהקמח והיוגורט (מחכים כמה דקות).
-
2
גוררים (או במעבד מזון) את הגבינות. ניתן להוסיף פטרוזיליה (טעים גם בלי).
-
3
מרדדים את עלה הבצק לעלה דק דק.
-
4
ניתן לחלק לכדורים ולרדד בנפרד.
-
5
מניחים מהמילוי על כל עלה מרודד. וסוגרים היטב כדי שהגבינה לא תצא מהבצק בזמן הטיגון.
-
6
מטגנים בחמאה הולנדית כמה דקות מכל צד.
-
7
מגישים חם
מצלמים
וטורפים!
בתיאבון!.
1
מכינים את הבצק מהקמח והיוגורט (מחכים כמה דקות).
2
גוררים (או במעבד מזון) את הגבינות. ניתן להוסיף פטרוזיליה (טעים גם בלי).
3
מרדדים את עלה הבצק לעלה דק דק.
4
ניתן לחלק לכדורים ולרדד בנפרד.
5
מניחים מהמילוי על כל עלה מרודד. וסוגרים היטב כדי שהגבינה לא תצא מהבצק בזמן הטיגון.
6
מטגנים בחמאה הולנדית כמה דקות מכל צד.
7
מגישים חם
מצלמים
וטורפים!
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים