1 יחידה טורטיה גדולה 24 -26 סמ או 2 טורטיות בינוניות בינוני של 20 סמ
1 יחידה טונה מקופסת שימורים 130 גרם
1 יחידה חופן זיתים קלמטה מחורצנים
1 כוס מוצרלה מגורדת גס בפומפייה
2 כפות חריסה חריפה
1 כפית שמן זית
אופן ההכנה
1
לחמם תנור ל 190 מעלות ( 375 פרנהייט)
לקחת טורטיה להבריש עם מעט שמן זית.. להניח על נייר כסף..
למרוח כף חריסה.. מעל חצי מהכמות של הטונה.. מוצרלה והזיתים
לאפות בתנור 7-10 דקות
בתאבון
.
1
לחמם תנור ל 190 מעלות ( 375 פרנהייט)
לקחת טורטיה להבריש עם מעט שמן זית.. להניח על נייר כסף..
למרוח כף חריסה.. מעל חצי מהכמות של הטונה.. מוצרלה והזיתים
לאפות בתנור 7-10 דקות
בתאבון
.