הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
אופן הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את השום הקצוץ ולטגן מעט, להוסיף את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצל והשום, לאחר מכן מוסיפים את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר הקצוצים לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה מכבים את הגז ומניחים להתקרר..
לחלק את הבצק ל-6 חלקים, לרדד כל חלק למלא במילוי הבשר ולגלגל לרולדה, למרוח בביצה טרופה לפזר שומשום לאפות בתנור בחום של 180 מעלות בערך חצי או עד שהרולדות מזהיבות מגישים חם..